top of page
Sök
  • Skribentens bildSkolkyrkan

Vad är på gång!

Skolkyrkan är på g trots att jag inte kan vara ute på skolorna som jag brukar 👍🤛


Varje vecka har jag samtal med både personal och elever och fantastisk roligt att få prata och stötta i livet 😜❤️


Emellan åt så är jag ute på stan och går för att se om jag kan träffa någon och snacka lite. Det är inte många som är ute men det är gott att de som är ute, att kunna få prata lite kort med dem iallafall.

Varje onsdag håller jag i det som jag har kallat för Chill med Skolkyrkan på Discord. Här kommer man in hur länge man vill och snackar om allt mellan himmel och gjord. Vi chillar helt enkelt! Här är länken till den träffen: https://discord.gg/fQbZqYn7


Har varje vecka har jag träff med de Kristna skolgruppsledarna på olika sätt och ser hur de mår och hur vi kan hjälpas åt. Alltid SUPER kul och gott att få träffa dem.


Varannan fredag, ojämna veckor kl 12:00, så har vi bön via zoom för våra skolor. Här träffas vi några stycken och ber mycket starka böner för våra skolor. Vi har fått många konkreta bönesvar. Gud är God! Länken har du här så du kan vara med om du har tid och möjlighet:

https://us02web.zoom.us/j/86234839934?pwd=Ty9FRFJJN0VjYUc4cFBkVjdKTXFQZz09


Mitt i allt som händer så har jag nu också lite extra tid att kunna planera lite inför framtiden. Bland annat så planerar vi att, om allt lugnar ner sig med Covid till hösten, så kommer vi att mobilisera ungdomar från år stad att åka till en stor satsning som Ny Generation planerar. Det kommer att vara i september så det är något vi både ber för och ser fram emot. Blir det inte i år så planerar man att göra det under hösten 2022. Här kan du läsa om eventet: https://mmxxi.se/ng-gruppen/


Jag och några ungdomsledare i vår kommun håller på att se vad vi kan göra för ungdomarna i vår stad gemensamt. SUPER roligt! Vi har lite knasiga idéer och hoppas komma ut med lite information om det mkt snart 😜🤛


Livet är lite annorlunda nu men tror verkligen att livet är något vi ska njuta av och vara tacksamma för OAVSETT hur det ser ut och vad vi möter för prövningar.


I Fil 4:13 står det att ALLT förmår jag (klarar jag av) I honom som ger mig kraft! Vilken styrka det är!


Nu fick du lite inblick i vad som händer :=)

Ta mycket väl hand om dig och försök att njuta av Livets goda så hörs och ses vi snart!

Miriam


29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Finns ute på skolorna

Hej! Nu är vi igång igen och kommer att finnas på din skola bland annat dessa dagar: TISDAGAR: Nolaskolan och stan ​ ONSDAGAR: Praktiska gymnasiet och Parkskolan ​ FREDAGAR: Högakusten teoretiska gym

Comments


bottom of page