top of page
Sök
  • Skribentens bildSkolkyrkan

Mitt hjärta, bli hel!Tomhet på insidan, kan det fyllas?

Såg en fantastisk vittnesbörd (en person som berättar sin historia) och blev så glad för det är detta JESUS handlar om!

Den här kvinnan var supermodell och sökte bekräftelse från alla möjliga håll: pojkvänner, människor, sociala media m.m. men det var inte förrän hon fick möta Jesus och hans underbara kärlek som hon blev fylld på insidan.

Alla människor föds men den längtan, en desperat längtan, att få bekräftelse och bli sedda men också med en inre hål som ingen eller inget annat än Gud själv kan fylla. Varför är det så? Jo, för vi är alla andliga varelser som i sig behöver bli fyllda även på ett andligt plan och när då Jesus kommer in i våra liv så fyller han denna tomhet och fyller den med sin kärlek så att vi kan, precis som denna före detta modell vittnar om, börja att helas och bli hela inifrån och ut.

Det sägs otroligt mycket om Jesus och mycket är negativt men varför vittnar sååå många människor runt om i vår värld om att när de mötte Jesus så blev de hela på insidan, att de fick möta kärleken!

Återigen så ställer jag mig frågan: Om Jesus nu finns, är han då inte värt att tas på allvar och se om han på riktigt kan komma och fylla den tomma rum som finns på insidan?

Lyssna till denna vittnesbörd, du förlorar inget på det ;)

Bless

Miriam, Skolkyrkoledare i Skolkyrkan, Övik12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Finns ute på skolorna

Hej! Nu är vi igång igen och kommer att finnas på din skola bland annat dessa dagar: TISDAGAR: Nolaskolan och stan ​ ONSDAGAR: Praktiska gymnasiet och Parkskolan ​ FREDAGAR: Högakusten teoretiska gym

Comments


bottom of page