top of page

fre 24 sep.

|

Stockholm

NG-2021

Ny Generation inbjuder alla som är med eller vill vara med i en kristen skolgrupp till en helg av inspiration och peppning i Stockholm. För en ny generation.

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
NG-2021
NG-2021

Tid och plats

24 sep. 2021 09:00 – 25 sep. 2021 19:00

Stockholm, Annexet

Om evenemanget

Vi på Skolkyrkan tycker detta är så bra och vill vara med och inspirera och peppa och göra vad vi kan för att så många kristna elever ska kunna få vara med om detta event. 

Så här står det om detta event:

"Mitt i den mest vardagliga vardagen finns kristna ungdomar som vill låta Jesu standard för kärlek, hopp och osjälviskhet märkas på sina skolor och universitet, det är stort och ska uppmuntras. 

Det är snart 10 år sedan Ny Generation arrangerade ett nationellt event som samlar unga kristna från alla kyrkor och samfund. Nu är det dags att än en gång rikta strålkastarna mot skolvärlden som ett av världens viktigaste missionsfält och peppa unga kristna till att göra skillnad.

Det kommer finnas något för alla, oavsett om du har haft en kristen skolgrupp länge eller bara är nyfiken på att starta. Denna helg blir en chans att låta elden flamma upp igen, fatta viktiga beslut för Jesus och att komma tillsammans med andra trossyskon från hela Sverige för att påminnas om att man inte är ensam!

När och var? 24-25 september 2021 i Annexet, Stockholm.

"Låt oss inte tröttna på att göra gott, för när tiden är inne får vi skörda om vi inte ger upp."

Gal 6:9

Arrangör:

2021 arrangeras av Ny Generation, en allkristen elev- och studentorganisation, som arbetar med att starta och stötta kristna skolgrupper i Sverige."

Mer information hittar du på NG2021

Dela detta evenemang

bottom of page