top of page

fre 15 maj

|

Skype

Bönekurs med Skolkyrkan

Så roligt att få bjuda med dig på en Bönekurs där vi under 6 tillfällen fördjupar oss i vad bön är! Välkommen! Du kan välja mellan fredagar kl 12:00 eller torsdagar kl 17:00 från och vecka 20. (6 tillfällen)

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Bönekurs med Skolkyrkan
Bönekurs med Skolkyrkan

Tid och plats

15 maj 2020 12:00 – 13:00

Skype

Om evenemanget

Bön, vad är det? Finns det olika typer av bön? Får vi bönesvar och varför får vi ibland inte bönesvar alls? Hur kan jag lära mig att lyssna till Gud? Och varför ska jag be i huvudtaget?

Vi kommer under 6 tillfällen, från och med den 15 Maj, att titta på vad bön är utifrån den bön som Jesus lärde sina lärjungar. Den material vi kommer att ha som grund är från Alpha, Bönekurs som är kanon! Här kan du får lite mer info om det: Bönekurs via Alpha Innan vi träffas kl 12:00 på fredagarna så ska du ha titta igenon en kort video klipp som jag skickar i början av veckan och utifrån det så träffas vi och samtalar online! 

Kursen kommer att hållas på Skype så det är bra att du innan har fixat Skype appen så du kan vara med. Länk till att komma in på dessa tillfällen kommer jag att skicka när du har anmält dig så don´t you worry! 

Blessings

Miriam

Dela detta evenemang

bottom of page