©2019 by Skolkyrkan. Proudly created with Wix.com

Skolkyrkan

Vi finns för dig!

Om oss

Skolkyrkan är en gemensam satsning från olika frikyrkor i Örnsköldsvikskommun med mål att kunna få finnas för dig i gymnasieskolorna. Vi vill också vara ett komplement och en resurs i skolorna för lärarna och kuratorer.

Dessa tider kommer att gälla från och med  Januari till Juni 2020

Måndagar: Praktiska Gymnasiet

Tisdagar: Högakusten Teoretiska Gymnasiet

Onsdagar: Nolaskolan

Torsdagar: Praktiska Gymnasiet (eller där behovet är som störst)

Fredagar: Parkskolan

Tider: 10:00-14:00

Ser fram emot att träffa just DIG!

Lite allt möjligt...

13754442_10208107389095596_4827290220758

Kort presentation om nya Skolkyrkoledaren ;)

Image by Bewakoof.com Official

Boka tid för samtal

Vill du prata men vill vara mer anonym så går det kanon att boka tid med mig genom att skicka ett email till mig.

Hej! Jag heter Miriam Holmgren och är den nya Skolkyrkoledaren. Vilket privilegium!
Jag är missionärsbarn sär är delvis uppvuxen  i Amazonas djungeln i Ecuador, Costa Rica I Centralamerika och Sverige. Älskar människor, och  framför allt älskar jag att se människor hitta sin mening.
Min största uppgift är att finnas till för DIG!
Jag ser JÄTTE mycket fram emot att få lära känna dig. Vi ses :)

Detta är på G
Kristna Skolgruppen Parkskolan
Parkskolan
Parkskolan, 891 36 Örnsköldsvik, Sverige
Varje onsdag kl 15:30 så träffas kristna ungdomar under expeditionen på Parkskolan för att fika, be och samtala om Gud. Du är JÄTTE välkommen du med!
Mätt och förlåten
Frälsningsarmén Örnsköldsvik
Frälsningsarmén Örnsköldsvik, Läroverksgatan 8, 891 33 Örnsköldsvik, Sverige
Du som är elev i Högstadiet och Gymnasiet och är kristen är MYCKET välkommen till våra träffar som heter Mätt och Förlåten Closer Edition. Vi träffas ca en gång i månaden och peppar varandra från olika skolor att gå starkt med Gud i skolorna.
Kristna skolgruppen Nolaskolan
Nolaskolan
Nolaskolan, 891 34 Örnsköldsvik, Sverige
Välkommen till den kristna skolgruppen på Nolaskolan på tisdagar kl 15:00 utanför sal 206. Vi samtalar, ber, fikar och bara har det gött! VÄLKOMMEN!

Sponsorer

Vi söker sponsorer då vi vill fortsätta att expandera vår verksamhet och kunna satsa mer. Vill du var med och hjälpa oss genom att bli en sponsor så är du jätte välkommen att höra av dig!

Här nedan kommer ditt företagsnamn att stå och information om ditt företag. VÄLKOMMEN att höra av dig!

A. Reiner

Biträdande chef